Kirsten van der Velde | Home 2020
18138
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18138,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Welkom bij Bodyfashion

Verjongen, vernieuwen & verfrissen! Bij Bodyfashion word je tot in de puntjes verzorgd, op een natuurlijke wijze. Of het nu gaat om huidverbetering of een privé haarstylist, persoonlijk advies staat altijd voorop. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Huid verbeteren gezicht en lichaam

Mooi oud worden

Natuurlijke producten / behandelingen

Vetvermindering zonder ingreep

Huid op een hoger niveau brengen dmv nieuwste apparatuur

Verzorgde handen en voeten

Lieve lezer,

 

Mijn naam is Kirsten van der Velde. 36 jaar geleden ben ik begonnen aan de Patrimoniumlaan met één grote droom: een laagdrempelige schoonheidssalon die voor iedereen toegankelijk is. 20 jaar geleden won ik de Beauty Award voor de beste schoonheidsspecialiste van Nederland.

 

We hebben een liefdevol en hoogopgeleid team. Ons doel is om jullie een mooie huid te geven tijdens een heerlijk ontspannend moment in onze salon. We behandelen met liefde en nemen jullie mee in een behandeltraject om jullie wensen waar te maken. Doordat we ons blijven ontwikkelen, hebben wij de beste producten en apparatuur. Vanwege de vele behandelmethodes en producten kunnen we iedereen passend behandelen. Iedereen is uniek en daar hoort een unieke methode bij.

 

Iedereen is welkom. Wie je ook bent, hoe jong of oud, welke afkomst je hebt… wij behandelen iedereen uit passie en met liefde.

Bodyfashion door de ogen van

Onze merken