Kirsten van der Velde | Verslapte huid
18117
page-template-default,page,page-id-18117,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Verslapte huid

Verslapte huid

Wanneer we ouder worden, verliest het gezicht langzaam haar strakke contouren. Dat resulteert in een verslapte kaaklijn en meer zichtbare rimpeltjes. Dit komt doordat de collageen- en elastine vezels minder worden. De oplossingen voor een verslapte huid zijn:

Beauty angel collageenlamp

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty angel wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. De huid maakt meer collageen en elastine aan wat zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

Bindweefselmassage

Door bindweefselmassage worden er verklevingen losgemaakt, afvalstoffen afgevoerd en wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Dit doen we met stevige knijp- en roltechnieken. Bindweefselmassage heeft ook een gunstig effect op de fibroblasten en mastcellen. De fibroblasten zorgen voor een versteviging van de huid door het produceren van collageen en elastinevezels. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat ervoor zorgt dat de huid vocht vasthoudt.

Collageenlamp | collageen aanmaak | verslapte huid | Veenendaal | huidverbetering

Tip:

The power of 3 ★★★

The power of 3 is een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij wij drie apparaten/ technieken inzetten. Bindweefselmassage, collageenlamp en het vliesmasker. Op deze manier bieden wij het beste resultaat voor jouw huid. En pampering? Daar zorgen wij altijd voor!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!