Kirsten van der Velde | Rimpels of fijne lijntjes
18112
page-template-default,page,page-id-18112,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rimpels of fijne lijntjes

Rimpels of fijne lijntjes

 

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid droger, slapper en dunner. Collageen en elastine in de huid verminderen waardoor de huid fijne lijntjes en rimpels gaat vertonen. De oplossingen voor rimpels en fijne lijntjes zijn:

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met door middel van medische microneedling met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes. Kijk voor meer info op https://body-fashion.nl/skinpen/

Bindweefselmassage

Door bindweefselmassage worden er verklevingen losgemaakt, afvalstoffen afgevoerd en wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Dit doen we met stevige knijp- en roltechnieken. Bindweefselmassage heeft ook een gunstig effect op de fibroblasten en mastcellen. De fibroblasten zorgen voor een versteviging van de huid door het produceren van collageen en elastinevezels. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat ervoor zorgt dat de huid vocht vasthoudt.

Micro skin polish

Het apparaat bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën. Rimpels, grove poriën, acné littekens en een verouderde of verslapte huid behoren vanaf nu tot het verleden!

Beauty angel collageenlamp

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty angel wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. De huid maakt meer collageen aan wat zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

Meso therapie

Meso therapie is een techniek waarbij werkstoffen (denk aan vitaminen, mineralen, collageen en hyaluronzuur) tot in de diepere huidlagen doordringen. Hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlagen. Ook treedt er een vermindering van pigmentvlekjes, littekenweefsel, acne en couperose op.

Therma lift

Deze behandeling is gebaseerd op de modernste radiofrequentie technologie. Door het effect van de radiogolven en de gewenste warmteontwikkeling bij de behandeling, wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd. Het vermindert de diepte van de rimpels en verhoogt de elasticiteit van de huid.

Tip:

The power of 4 ★★★★

The power of 4 is een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij wij vier apparaten/ technieken inzetten. Bindweefselmassage, collageenlamp, lifting peel en thermalift. Op deze manier bieden wij het beste resultaat voor jouw huid. En pampering? Daar zorgen wij altijd voor!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!