Bodyfashion | Rimpels of fijne lijntjes
18112
page-template-default,page,page-id-18112,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Rimpels of fijne lijntjes

Rimpels of fijne lijntjes

 

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid droger, slapper en dunner. Collageen en elastine in de huid verminderen waardoor de huid fijne lijntjes en rimpels gaat vertonen. De oplossingen voor rimpels en fijne lijntjes zijn:

Bindweefselmassage

Door bindweefselmassage worden er verklevingen losgemaakt, afvalstoffen afgevoerd en wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Dit doen we met stevige knijp- en roltechnieken. Bindweefselmassage heeft ook een gunstig effect op de fibroblasten en mastcellen. De fibroblasten zorgen voor een versteviging van de huid door het produceren van collageen en elastinevezels. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat ervoor zorgt dat de huid vocht vasthoudt.

Meso touch

Deze treatment werkt met een handig stempeltje met minuscuul kleine naaldjes. Deze naaldjes gaan 0.5 mm de huid in en laten daar een vloeistof achter met de werkstoffen die jouw huid nodig heeft. Zo kan je bijvoorbeeld rimpels en fijne lijntjes aanpakken.

Micro skin polish

Het apparaat bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën. Rimpels, grove poriën, acné littekens en een verouderde of verslapte huid behoren vanaf nu tot het verleden!

Beauty angel collageenlamp

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty angel wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. De huid maakt meer collageen aan wat zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

Meso therapie

Meso therapie is een techniek waarbij werkstoffen (denk aan vitaminen, mineralen, collageen en hyaluronzuur) tot in de diepere huidlagen doordringen. Hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlagen. Ook treedt er een vermindering van pigmentvlekjes, littekenweefsel, acne en couperose op.

Therma lift

Deze behandeling is gebaseerd op de modernste radiofrequentie technologie. Door het effect van de radiogolven en de gewenste warmteontwikkeling bij de behandeling, wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd. Het vermindert de diepte van de rimpels en verhoogt de elasticiteit van de huid.

Tip:

De all-inclusive behandeling is een behandeling op maat. Tijdens deze gezichtsbehandeling worden twee effectieve technieken/ apparaten gebruikt. Dat wordt afgestemd op jouw huid. Op deze manier bieden wij het beste resultaat voor jouw huid!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!