Kirsten van der Velde | Vochtarme huid
18123
page-template-default,page,page-id-18123,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vochtarme huid

Vochtarme huid

 

Een vochtarme huid heeft een tekort aan water in de huid en kan daardoor niet het vocht vasthouden. De huid kan trekkerig aanvoelen, laat kleine fijne lijntjes zien en kan zelfs schilferig zijn. Door een tekort aan vocht in de huid is de huid minder soepel en verliest het zijn beschermende werking. De oplossingen voor een vochtarme huid zijn:

Beauty angel collageenlamp

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty angel wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. De huid maakt meer collageen en elastine aan wat zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

Collageenlamp | collageen aanmaak | verslapte huid | Veenendaal | huidverbetering

Hydro Dermabrasie

De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat waarmee alle oude huidcellen en make-up resten worden verwijderd. Door middel van zuurstof wordt er een serum in de diepe huidlagen gesluisd, die aan al jouw tekorten voldoet. Met verschillende elementen worden alle actieve bestanddelen in de huid geseald, waardoor de huid er weer prachtig en stralend uitziet. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgt voor een langdurig resultaat.

Hydrodermabrasie behandeling tegen een droge huid

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!