Bodyfashion | Grove poriën
18108
page-template-default,page,page-id-18108,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Grove poriën

Grove poriën

 Poriën zijn de openingen van de talgklieren in de huid. Ze kunnen groter worden en dus zichtbaarder. De oorzaak van grove poriën is: wanneer je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Hierdoor vermindert de stevigheid van de huid en worden de poriewandjes groter. De oplossingen voor grove poriën zijn:  

Beauty angel collageenlamp

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty angel wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. De huid maakt meer collageen aan wat zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

Hydro Dermabrasie

De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat waarmee alle oude huidcellen en make-up resten worden verwijderd. Door middel van zuurstof wordt er een serum in de diepe huidlagen gesluisd, die al jouw tekorten opvult. Met verschillende elementen worden alle actieve bestanddelen in de huid geseald, waardoor de huid er weer prachtig en stralend uitziet. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgt voor een langdurig resultaat.

Hydrodermabrasie behandeling tegen een droge huid

Microdermabrasie

Microdermabrasie wordt beschouwd als een geavanceerde methode voor het mechanisch afschilferen van de opperhuid en is noodzakelijk voor het wegwerken van dode huidcellen. Daardoor wordt de huid gestimuleerd tot productie van nieuwe huidcellen.

Micro skin polish

Het apparaat bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën. Rimpels, grove poriën, acné littekens en een verouderde of verslapte huid behoren vanaf nu tot het verleden!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!