Kirsten van der Velde | Grove poriën
18108
page-template-default,page,page-id-18108,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Grove poriën

Grove poriën

 Poriën zijn de openingen van de talgklieren in de huid. Ze kunnen groter worden en dus zichtbaarder. De oorzaak van grove poriën is: wanneer je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Hierdoor vermindert de stevigheid van de huid en worden de poriewandjes groter. De oplossingen voor grove poriën zijn:  

Beauty angel collageenlamp

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty angel wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. De huid maakt meer collageen aan wat zorgt voor een strakkere en stevigere huid.

Hydro Dermabrasie

De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat waarmee alle oude huidcellen en make-up resten worden verwijderd. Door middel van zuurstof wordt er een serum in de diepe huidlagen gesluisd, die al jouw tekorten opvult. Met verschillende elementen worden alle actieve bestanddelen in de huid geseald, waardoor de huid er weer prachtig en stralend uitziet. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgt voor een langdurig resultaat.

Hydrodermabrasie behandeling tegen een droge huid

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met door middel van medische microneedling met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes. Kijk voor meer info op https://body-fashion.nl/skinpen/

Microdermabrasie

Microdermabrasie wordt beschouwd als een geavanceerde methode voor het mechanisch afschilferen van de opperhuid en is noodzakelijk voor het wegwerken van dode huidcellen. Daardoor wordt de huid gestimuleerd tot productie van nieuwe huidcellen.

Micro skin polish

Het apparaat bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën. Rimpels, grove poriën, acné littekens en een verouderde of verslapte huid behoren vanaf nu tot het verleden!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!