Bodyfashion | Collageenlamp
17923
page-template-default,page,page-id-17923,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Collageenlamp

Ben jij opzoek naar een treatment die de symptomen van huidveroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen? Neem dan plaats onder de Beauty Angel collageenlamp, sluit je ogen en geniet van het licht. Wat klinkt als een droom, wordt met de Beauty Angel collageenlamp werkelijkheid. 

Hoe kan het dat licht de huid jonger maakt?

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty Angel wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. 

 

Wat zijn de directe resultaten van de collageenlamp?

Een zachte en soepele huid. Het vochtgehalte is verbeterd. De poriën zijn fijner en je krijgt een beter huidbeeld. Ook zorgt de collageenlamp voor ontspanning en een goede gezondheid. 

 

Wat zijn de resultaten van de collageenlamp op lange termijn?

Het bindweefsel wordt met collageen, elastieke en hyaluron opgevuld. De rimpeltjes in het gezicht en decolleté zullen verminderen en ouderdoms- en pigmentvlekjes zullen verbleken. 

Beauty Angel Collageenlamp