Bodyfashion | Meso therapie
17938
page-template-default,page,page-id-17938,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Meso therapie

Golden Glow Meso Treatment

De Golden Glow Meso Treatment wordt uitgevoerd met de Meso touch, een handig High Tech ‘stempeltje’ met minuscuul kleine naaldjes. Deze naaldjes gaan 0,5 mm de huid in en laten daar een vloeistof achter met hyalluronzuur, vitamines en andere werkstoffen die jouw huid nodig heeft. Zo kan je bijvoorbeeld hyper pigmentatie, anti-aging, onzuiverheid, vocht tekort en wallen onder de ogen aanpakken.

 

Door de fijne naaldjes wordt de collageen aanmaak gestimuleerd en de werkstoffen uit de ampul gaan je huidprobleem te lijf. Na de behandeling is de huid lichtrood. Dit trekt snel weg, zo kan je gewoon weer verder gaan met de dagelijkse activiteiten! 

 

De Golden Glow Meso Treatment is geschikt voor het hele gezicht, maar kan ook plaatselijk gedaan worden, denk aan oogcontour of pigmentvlekken. 

Meso Therapie

Meso therapie is een techniek waarbij werkstoffen (denk aan vitaminen, mineralen, collageen en hyaluronzuur) tot in de diepere huidlagen doordringen. Hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Dit gebeurt door middel van electroporatie. Hierdoor ontstaat een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in die diepere huidlagen. Ook treedt er een vermindering van pigmentvlekjes, littekenweefsel, acne en couperose op.

 

De huid zal vitaler, compacter en egaler worden. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling. Bij deze vorm van meso therapie worden geen naaldjes gebruikt. Het zorgt voor een zichtbare verbetering van de huidveroudering, huidverslapping en vochttekort. 

Golden glow miso treatment

Benieuwd naar de prijzen van de Golden Glow Meso Treatment en Meso Therapie? Neem dan een kijkje op de prijslijst.