Bodyfashion | Cryotherapie
16904
page-template-default,page,page-id-16904,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cryotherapie

Get in shape deal!

Boek nu de Get in shape deal! Het is een korte, krachtige kuur met optimaal resultaat! De Get in shape deal bestaat uit vier behandelingen voor €300,-. Boek nu een proefbehandeling voor €50,- i.p.v. €100,-. De proefbehandeling bestaat uit een intakegesprek en een volledige Cryo21 behandeling!

Informatie over Cryo 21

Met Cryotherapie bevriezen we de vetcellen en verstevigen wij uw huid. Het is een natuurlijke oplossing tegen:

  • vetrolletjes
  • een dubbele kin
  • cellulitis

In Italië en België is het al een hit, afslanken op de zones waar dat rolletje ook na diëten maar niet verdwijnt, terwijl je ontspannen ligt met een tijdschrift en relaxed muziekje op de achtergrond. Te mooi om waar te zijn of toch niet. Bodyfashion biedt vanaf februari de Cryotherapie behandeling. Na 1 behandeling ben je al 1 tot 3 cm kwijt op uw buik.

Met de moderne cryotherapie hebben ook koukleumen niets te vrezen .Het biedt alle voordelen van de ijskou zonder de nadelen. De Lipo21 kan koude produceren met behulp van een thermo-elektrische kop. Deze kou komt tot 1cm diepte in het weefsel. De thermo elektrische kop fungeert als ijsblokje en wordt vooraf ingesteld op -12 graden celsius.

De huidtemperatuur zakt van 34 graden naar -8 . Doordat de huid een thermische schok ervaart, zonder enig risico op schade, kristalliseert het vet in de behandelde zone en verlaat het lichaam. De technologie achter cryo werd ontwikkeld op basis van de vaststelling dat vetcellen (adipocyten) gevoelig zijn voor koude. Bij een plotselinge daling van de huidtemperatuur zorgt de thermische schok ervoor dat zij zichzelf vernietigen.

Dat natuurlijke proces, apoptose genaamd, maakt het celomhulsel kapot: het barst geleidelijk en zal uiteindelijk breken. Zonder die bescherming sterft de kern. Het vet dat gevangen zat, ontsnapt en wordt geleidelijk langs natuurlijke weg geëlimineerd. De lipiden worden afgevoerd via de lever en het lymfestelsel.

De behandeling; die ongeveer 30 minuten in beslag neemt wordt ervaren als zeer ontspannend en is volledig pijnloos. Er is geen sprake van herstel tijd.

Direct na de behandeling is een afname van het plaatselijke vet meetbaar. De resultaten verschillen van 1 tot 3 cm. Het lichaam wordt bij elke sessie verder geboetseerd; wat het meeste stoort wordt weggewerkt:

  • cellulitus
  • het zwembandje dat boven de broek uitpuilt
  • love handles
  • een bolstaand buikje

De kleine storende zones leveren de meeste spectaculaire resultaten op:

  • een rijbroek
  • dikke knieën

Aangezien de vetcellen worden vernietigd kun je het resultaat als definitief beschouwen..Net als na een liposuctie, maar zonder de pijn en de blauwe plekken van een chirurgische ingreep. Als de cliente niet in gewicht bijkomt zijn de resultaten blijvend.

En er is nog meer: De door de cryo toegebrachte kou stimuleert ook de spieren, draineert en verstevigd de huid en zet de fibroblasten weer aan het werk. Ernstig verslapte accordeon-armen zien er bijvoorbeeld na 1 sessie al veel strakker uit. Voor het afslankende resultaat mag de klant eens per 2 weken een sessie ondergaan. Hoe kleiner de zone, hoe indrukwekkender het resultaat.

Betaal €600 voor een kuur van 6 behandelingen

Proefbehandeling

Meld je hier aan voor een proefbehandeling voor €50 i.p.v. €100. De proefbehandeling is een volledige Cryo21 behandeling.

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Ik ga akkoord met het privacy beleid van body-fashion.nl