Kirsten van der Velde | Pigmentvlekjes
18110
page-template-default,page,page-id-18110,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes

 

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan de huid en haren. Pigment beschermt de huid tegen UV-straling (die in het zonlicht zit). Een overdosis aan UV-stralingen verhoogt de kans op huidkanker en veroudert de huid sneller. De cellen die het pigment aanmaken, kunnen in de war raken, waardoor er ophopingen van pigment komen: donkere plekken op de huid. Dit zijn pigmentvlekjes en deze kunnen in veel soorten en maten voorkomen. De oplossingen voor pigmentvlekjes zijn:

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met door middel van medische microneedling met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes en pigmentvlekjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen.

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes. Kijk voor meer info op https://body-fashion.nl/skinpen/

Medische Filorga peeling

De Filorga peeling verfijnt de huid op een veilige en verantwoorde manier. Naast dat de fijne lijntjes verminderen en de huid meer glans krijgt, wordt ook het pigment verhelderd en verminderd.  De behandeling geeft het mooiste resultaat in kuurverband.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!