Bodyfashion | Pigmentvlekjes
18110
page-template-default,page,page-id-18110,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes

 

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan de huid en haren. Pigment beschermt de huid tegen UV-straling (die in het zonlicht zit). Een overdosis aan UV-stralingen verhoogt de kans op huidkanker en veroudert de huid sneller. De cellen die het pigment aanmaken, kunnen in de war raken, waardoor er ophopingen van pigment komen: donkere plekken op de huid. Dit zijn pigmentvlekjes en deze kunnen in veel soorten en maten voorkomen. De oplossingen voor pigmentvlekjes zijn:

Medische Filorga peeling

De Filorga peeling verfijnt de huid op een veilige en verantwoorde manier. Naast dat de fijne lijntjes verminderen en de huid meer glans krijgt, wordt ook het pigment verhelderd en verminderd.  De behandeling geeft het mooiste resultaat in kuurverband.

Meso touch

Deze treatment werkt met een handig stempeltje met minuscuul kleine naaldjes. Deze naaldjes gaan 0.5 mm de huid in en laten daar een vloeistof achter met de werkstoffen die jouw huid nodig heeft. Zo kan je bijvoorbeeld pigmentatie aanpakken. De behandeling is geschikt voor het hele gezicht, maar kan ook plaatselijk pigmentvlekjes aanpakken.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!