Bodyfashion | NIEUW!
18418
page-template-default,page,page-id-18418,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

NIEUW!

NIEUW! Peelings van Acid! Met een verbluffend resultaat! Je ziet dit direct na de behandeling!

 

Acid Peel Couperose: bijzonder geschikt voor de gevoelige, rode en couperose huid!

 

Acid Peel Acne: bijzonder geschikt voor de huid met vette & grove poriën, onzuiverheden en acne.

 

•Acid Peel Whitening: bijzonder geschikt voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpeltjes, poriën en andere tekenen van huidveroudering.

 

•Acid Peel Lifting: bijzonder geschikt voor de vermoeide, slappe en gerimpelde huid!

 

In kuurverband en met de juiste thuisverzorging bereik je het meest optimale resultaat! Ben je benieuwd welke peeling het beste bij jouw huid past? Neem dan contact met ons op voor een gratis intake gesprek.

Peeling betekent letterlijk pellen, ook wel het verwijderen van een laagje huid. Het transportsysteem van de peeling bepaald de diepte van een peeling, wat invloed heeft op het gewenste resultaat.

 

Het doel van een peeling is om de huidconditie te verbeteren, de halt toe te roepen aan huid veroudering (anti-aging) of een huidprobleem op te lossen. Denk aan het verminderen van bijvoorbeeld fijne rimpeltjes, grove huidstructuur, oppervlakkig pigment, lichte zon beschadiging en rokershuid. Daarnaast zullen diepere lijnen verzacht worden.

De peelings zijn alleen in kuurverband te boeken: vier keer in 12 weken voor €225. Voor het beste resultaat! 

ACID PEEL Couperose

 

Dit doet het
De ACID PEEL Couperose-treatment is gemaakt voor de gevoelige, rode huid die eventueel kampt met couperose. Het verlicht de zichtbaarheid van de bloedvaatjes in het gezicht en de roodheid in het algemeen. De vochtbalans verbetert door de balancerende en kalmerende werking, waardoor de huid weerbaarder is tegen invloeden van buitenaf.

 

Zo werkt het
De ACID PEEL-behandelingen bestaan uit een peeling, een masker of ampul en een massage. De toegepaste aminozuren die verwerkt zijn in de peeling herstellen de vochtbalans van de huid en dragen bij aan het maken van collageen. Doordat de treatment de huid helpt te herstellen van eventuele irritaties en ontstekingsremmend werkt, is deze ook geschikt voor de gevoelige huid.

 

Good to know
Voor het beste resultaat neem je een kuur van 3 tot 6 peelings, met minstens drie weken tussen iedere behandeling. Met name bij peelingbehandelingen is goede huidverzorging thuis belangrijk, waar wij je alles over zullen vertellen in de salon. De ACID PEEL-Couperose-treatment helpt ook tegen beschadiging van de huid door UV-straling.

ACID PEEL Lifting

 

Dit doet het
De ACID PEEL Lifting-treatment gaat signalen van een vermoeide, slappe huid tegen. Na de behandeling oogt de huid jonger doordat rimpels minder zichtbaar zijn en de huid frisser en gladder aanvoelt. Het fruitzuur in de peeling zorgt voor een hogere collageenproductie en vermindert pigmentvlekken.

 

Zo werkt het
De ACID PEEL-behandelingen bestaan uit een peeling, een masker of ampul en een massage.
De peeling die wordt gebruikt bij de ACID PEEL Lifting bevat pyrodruivenzuur, dat een sterk liftend en verstevigend effect heeft op de huid. Fijne lijntjes worden geminimaliseerd en de elasticiteit van je gezicht gaat er zichtbaar op vooruit.

 

Good to know
Als je je huid echt een lift wil geven, ga je voor het kuurverband van 3 tot 6 peelings. Tussen iedere treatment moeten ten minste 3 weken zitten, zodat de huid kan herstellen. Met name bij peelingbehandelingen is goede huidverzorging thuis belangrijk, waar wij je alles over zullen vertellen in de salon.

ACID PEEL Whitening

 

Dit doet het
De ACID PEEL Whitening-treatment is speciaal ontworpen om de textuur van de huid te verfijnen en poriën te verkleinen, maar door de peeling met sterke zuren vermindert deze behandeling ook hyperpigmentatie en melasma (zwangerschapsmasker). Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door ophopingen van melanine, waardoor de huid lokaal donkerder kleurt. Verschillende zuren in de peeling kunnen de huid helpen de melanine af te breken.

 

Zo werkt het
De ACID PEEL-behandelingen bestaan uit een peeling, een masker of ampul en een massage. Het fruitzuur in de peeling verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid gladder en lichter wordt. Het vochtinbrengende masker heeft een antibacteriële werking waardoor de huid beter regenereert.

 

Good to know
Om het mooiste resultaat te krijgen, kies je voor het kuurverband van 3 tot 6 peelings, met tussenpozen van minstens 3 weken. Met name bij peelingbehandelingen is goede huidverzorging thuis belangrijk, waar wij je alles over zullen vertellen in de salon. Na de ACID PEEL Whitening-treatment kan de huid binnen 8 tot 10 zich zichtbaar ontdoen van de dode huidcellen.