Kirsten van der Velde | CarboXyneo
19153
page-template-default,page,page-id-19153,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CarboXyneo

Wij hebben een fantastische nieuwe behandeling in huis! De CarboXyneo zuurstof therapie met RF lifting voor directe huidverstrakking. De Glow treatment van 2024! Een unieke huidverbeterende 3 in 1 behandeling die de huidtextuur verbetert én de huid mooier, egaler en strakker maakt.

 

Ervaar deze fantastische behandeling zelf door een berichtje te sturen naar 06 23292519.

 

Na de behandeling krijg je een prachtige lente touch-up, een gift en waardevolle tips mee naar huis!

We gebruiken een techniek van milde microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie, een unieke 3 in 1 behandeling die zorgt voor:

Exfoliatie van de huid

Verhoging zuurtoevoer in de huid

Meer energie in de huid

Insluizen van hoge werkstoffen

Een betere doorbloeding

Verfijnde huidstructuur

Stimuleert de aanmaak van collageen

Een betere hydratatie van de huid

Een stralend resultaat

CarboXyneo zorgt voor de optimale basis voor het insluizend van hoge werkzame stoffen, zowel tijdens als na de behandeling. De behandeling wordt afgesloten met radiofrequentie, ook bekend als RF-lifting. RF lifting geeft een optimaal resultaat op het gebied van huidverstrakking, lifting, acne-vermindering en het verminderen van een onderkin. Radiofrequentie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat nodig is om de huid stevig te houden.

 

Het effect van deze gecombineerde behandeling is een gladdere en strakkere huid met optimale vermindering van fijne lijntjes, rimpels en grove poriën, de huid wordt gezond en geeft een stralend resultaat. Het effect van deze behandeling is wetenschappelijk bewezen!

Maak gemakkelijk een afspraak via onderstaande knop!