Bodyfashion | Droge huid
18103
page-template-default,page,page-id-18103,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Droge huid

Droge huid

De huidbarrière bestaat grotendeels uit vetten. Wanneer deze vetten minder worden verliest de huid water met als gevolg: een vochtarme huid. De huid is gevoeliger voor infecties en moet dus goed behandeld worden. De oplossingen voor een droge huid zijn:

Mesotherapie

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen (denk aan vitaminen, mineralen, collageen en hyaluronzuur) tot in de diepere huidlagen doordringen. Hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlagen. Ook treedt er een vermindering van pigmentvlekjes, littekenweefsel, acne en couperose op.

 

De huid zal vitaler, compacter en egaler worden. Het zorgt voor een zichtbare verbetering van de huidveroudering, huidverslapping en vochttekort. Bij deze vorm van mesotherapie worden geen naaldjes gebruikt.

Meso touch

Deze treatment werkt met een handig stempeltje met minuscuul kleine naaldjes. Deze naaldjes gaan 0.5 mm de huid in en laten daar een vloeistof achter met de werkstoffen die jouw huid nodig heeft. Zo kan je bijvoorbeeld het vochttekort aanpakken.

 

Door de fijne naaldjes van het stempeltje wordt de collageen aanmaak gestimuleerd. Na de behandeling is je huid lichtrood. Dit trekt snel weer weg.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!