Kirsten van der Velde | Droge huid
18103
page-template-default,page,page-id-18103,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Droge huid

Droge huid

De huidbarrière bestaat grotendeels uit vetten. Wanneer deze vetten minder worden verliest de huid water met als gevolg: een vochtarme huid. De huid is gevoeliger voor infecties en moet dus goed behandeld worden. De oplossingen voor een droge huid zijn:

The power of 3 ★★★

The power of 3 is een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij wij drie apparaten/ technieken inzetten. Bindweefselmassage, collageenlamp en het vliesmasker. Op deze manier bieden wij het beste resultaat voor jouw huid. En pampering? Daar zorgen wij altijd voor!

The power of 4 ★★★★

The power of 4 is een uitgebreide gezichtsbehandeling, waarbij wij vier apparaten/ technieken inzetten. Bindweefselmassage, collageenlamp, lifting peel en thermalift. Op deze manier bieden wij het beste resultaat voor jouw huid. En pampering? Daar zorgen wij altijd voor!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!