Bodyfashion | Acties
18063
page-template-default,page,page-id-18063,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Acties

SUMMER TREATMENT
Verkoelend & verhelderend!

 

Een verkoelende en verhelderende behandeling. Beschermt tegen schadelijke factoren van buitenaf én geeft de huid een frisse uitstraling. Een echte boost voor de huid!

 

Nu tijdelijk €69.95

GET IN SHAPE DEAL
Cryotherapie! 

 

Vet verliezen met direct resultaat? Cryotherapie blijft ons verbazen! Deze ijskoude techniek helpt ons plaatselijk vet te verwijderen en de huid te verstevigen. Lijkt dit jou wat? Boek nu de ‘GET IN SHAPE’ deal! Het is een korte, krachtige kuur met optimaal resultaat! De GET IN SHAPE deal bestaat uit vier behandelingen voor €300,-. Boek nu een proefbehandeling voor €50,-. Boek je hierna een kuur? Dan is de proefbehandeling geheel gratis. De proefbehandeling bestaat uit een intakegesprek en een volledige Cryo21 behandeling.

ENJOY YOUR MINI BREAK!
Kuur van drie keer

 

Ben je toe aan een heerlijke vakantie? Dan is deze kuur wat voor jou! De kuur bestaat uit drie keer de collageenlamp in combinatie met Filorga peeling.

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty Angel collageenlamp wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld. De rimpeltjes in het gezicht en decolleté zullen verminderen en ouderdoms- en pigmentvlekjes zullen verbleken. Ook zorgt de collageenlamp voor ontspanning en een goede gezondheid! 

De Filorga-peeling wordt ook wel “lunchpeeling” genoemd omdat je deze peeling tussen jouw werkzaamheden door kan ondergaan. Voor iedereen met huidproblemen. Dit kan zijn huidonregelmatigheden, acné, grove huidstructuur, littekentjes, huidverkleuringen, huidveroudering, een droge of vochtarme huid. Ook voor iedereen die graag een frisse uitstraling wil door middel van een effectieve huidvernieuwingsbehandeling.

Voor optimaal resultaat moet de kuur binnen drie weken plaatsvinden. 

 

Nu voor €99,95