Kirsten van der Velde | Vale en doffe huid
18115
page-template-default,page,page-id-18115,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vale en doffe huid

Vale en doffe huid

De huid kan grauw, dof en vaal worden. Dat zorgt voor een vermoeide aanblik, straalt niet, tekent snel en is vaak verslapt. De oplossingen voor een vale en doffe huid zijn:

SKINPEN

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met door middel van medische microneedling met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen. Doordat de SkinPen de huid in de diepte kan vernieuwen, ziet de huid er weer stalend en levendig uit. 

SkinPen microneedling is een van de populairste behandelingen van dit moment vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten! Deze behandeling is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren, zonder risico’s of vervelende huidreacties. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben hetgeen voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen zorgt. Omdat de kans op pigmentatie significant kleiner is, kan SkinPen microneedling bovendien gedurende het hele jaar veilig uitgevoerd worden en is de behandeling eveneens geschikt voor donkere huidtypes. Kijk voor meer info op https://body-fashion.nl/skinpen/

Hydro Dermabrasie

De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat waarmee alle oude huidcellen en make-up resten worden verwijderd. Door middel van zuurstof wordt er een serum in de diepe huidlagen gesluisd, die al jouw tekorten aanvult. Met verschillende elementen worden alle actieve bestanddelen in de huid geseald, waardoor de huid er weer prachtig en stralend uitziet. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgt voor een langdurig resultaat.

Medische Filorga peeling

De Filorga peeling verfijnt de huid op een veilige en verantwoorde manier. De fijne lijntjes verminderen, de huid krijgt een stralende glans en het pigment verheldert en vermindert. De Filorga peeling is voor iedereen die graag een frisse uitstraling wil door middel van een effectieve huidvernieuwingsbehandeling.

Hydrodermabrasie behandeling tegen een droge huid

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!