Bodyfashion | Vale en doffe huid
18115
page-template-default,page,page-id-18115,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vale en doffe huid

Vale en doffe huid

De huid kan grauw, dof en vaal worden. Dat zorgt voor een vermoeide aanblik, straalt niet, tekent snel en is vaak verslapt. De oplossingen voor een vale en doffe huid zijn:

Hydro Dermabrasie

De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat waarmee alle oude huidcellen en make-up resten worden verwijderd. Door middel van zuurstof wordt er een serum in de diepe huidlagen gesluisd, die al jouw tekorten aanvult. Met verschillende elementen worden alle actieve bestanddelen in de huid geseald, waardoor de huid er weer prachtig en stralend uitziet. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgt voor een langdurig resultaat.

Medische Filorga peeling

De Filorga peeling verfijnt de huid op een veilige en verantwoorde manier. De fijne lijntjes verminderen, de huid krijgt een stralende glans en het pigment verheldert en vermindert. De Filorga peeling is voor iedereen die graag een frisse uitstraling wil door middel van een effectieve huidvernieuwingsbehandeling.

Hydrodermabrasie behandeling tegen een droge huid

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!