Kirsten van der Velde | Hollywood facial
19089
page-template-default,page,page-id-19089,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hollywood facial

Nieuw bij Kirsten van der Velde – de Hollywood facial! Een facial die je huid lift dankzij de buccal massage. Een nieuwe massage techniek die het gezicht volume, souplesse en ontspanning geeft! Het is dé trend op het gebied van huidverbeterende massages.

 

Wat is een buccal massage?

Buccal betekend wang. De buccal massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees. Het hebben van stijve spieren in het gezicht kan namelijk leiden tot een afname van collageen. Hierdoor ontstaan huidproblemen en (vroegtijdige) huidveroudering. Doordat we de spieren los masseren krijgt het weefsel weer een zuurstof shot en worden de belangrijke processen voor de aanmaak van collageen opgang gebracht! Wat deze zeer populaire massage nog specialer maakt: tijdens de massage worden de binnenkant van de mond, wang en kauwspieren gemasseerd!

Wat doet een buccal massage?

De buccal massage is een total work-out voor je gezichtspieren. Door alle spieren van je gezicht te masseren, inclusief de binnenkant, ontstaat er een enorme ontspanning van het hele hoofd en hals. Op deze manier kan de huid gemakkelijker collageen aanmaken!

 

Wat zijn de resultaten van een buccal massage?

Behalve de ontspanning in de huid, worden er ook afvalstoffen losgemaakt, deze kunnen makkelijker afgevoerd worden. De jukbeenderen krijgen een lift, het volume in je gezicht neemt toe, er komt meer ruimte in je mond en je kaak(spier) is soepeler. Dit is een zeer natuurlijke manier om huidveroudering (met name het gaan hangen van je wangen) zo lang mogelijk uit te stellen!

Stimuleert de doorbloeding

Stimuleert de aanmaak van collageen

Ontspant de spieren

Voert afvalstoffen af

Verstevigt de huid

Lift de huid

Verhoogt de zuurstof voorziening in de huid

Voor wie is de Hollywood facial geschikt?

Deze facial is voor iedereen geschikt! Het is een ontzettend fijne facial waarbij je spieren voelt ontspannen, waarvan je niet eens wist dat je ze had! Het is ook in te zetten bij:

Tanden knarsen

Oxidatieve stress

Hangende kaaklijn

Verslapte huid

Rimpels

Slecht doorbloede huid

De Hollywood facial werkt preventief op huidveroudering! Het resultaat van de behandeling heeft een direct en langdurig effect!