Bodyfashion | Plaatselijk afslanken
16904
page-template-default,page,page-id-16904,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Plaatselijk afslanken

Vet bevriezen met Cryo therapie
Wat houdt vet bevriezen in?

Met Cryotherapie bevriezen wij de vetcellen en verstevigen wij de huid. Het is een natuurlijke oplossing tegen vetrolletjes, een dubbele kin en cellulitis. Het Cryo apparaat kan kou produceren met behulp van een thermo-elektrische kop. Deze kou komt tot 1cm diepte in het weefsel. De thermo-elektrische kop wordt -12 graden Celsius. De huidtemperatuur zakt van 32 graden naar -8. Doordat de huid een thermische schok ervaart, zonder enige risico op schade, kristalliseert het vet in de behandelde zone en verlaten de vetcellen het lichaam. 

 

Is Cryotherapie gevoelig?

Het fijne aan Cryotherapie is: de behandelkop voelt aan het begin alleen een beetje koud aan. Tijdens de behandeling merk je verder niks meer van de kou en kun je gewoon lekker relaxen terwijl je afslankt. De behandeling die ongeveer 30 minuten duurt, wordt dan ook als zeer ontspannen ervaren en is volledig pijnloos. Er is ook geen sprake van hersteltijd. 

 

Is er direct resultaat na één Cryo behandeling?

Direct na de behandeling is een afname van het plaatselijke vet meetbaar. De resultaten verschillen van 1 tot 3 cm. De twee daarop volgende weken zal je steeds meer resultaat zien. Het mooiste resultaat van de Cryo krijg je in kuurverband. 

 

Zijn de resultaten van Cryotherapie definitief?

Aangezien de vetcellen vernietigd worden, kun je het resultaat als definitief beschouwen. Net als na een liposuctie, maar dan zonder de pijn en blauwe plekken. Door de toegebrachte kou stimuleert het de spieren, verstevigd het de huid en zet het de fibroblasten weer aan het werk. 

Bindweefselmassage voor het lichaam
Wat houdt AMS in?

AMS is een zeer krachtige cellulitisbehandeling. Het AMS apparaat werkt met vacuum. De vacuummassage bewerkt op fysieke wijze de collageenvezels, vetcellen en het bindweefsel. Het verhoogt de stofwisseling in het probleemgebied door een versterkte locale bloedcirculatie. Dit zorgt voor een gladdere huidstructuur en maakt de kans op cellulitis kleiner. 

 

Wat zijn de effecten van AMS?
  • Vermindering van cellulitis
  • Silhouet verbetering
  • Huidstevigheid
  • Omvang vermindering
  • Verbetering huidstofwisseling
  • Verhoging huidstofwisseling
  • Stimulering lymfesysteem
  • Verhoogde afvoer afvalstoffen
  • Geen vermoeide benen meer

 

Voor wie is AMS geschikt?

AMS is geschikt voor iedereen die centimeters wilt verliezen of cellulite wilt verminderen. De AMS behandelingen zijn ontspannend en versterkend. Het voelt letterlijk aan als een massage.

 

Hoeveel AMS behandelingen zijn nodig?

En enkele behandeling biedt al resultaat. Voor een optimaal effect zijn meerdere behandelingen nodig. Het totale aantal behandelingen hangt af van het persoonlijke doel en de behoeftes. 

Afslanken met Cryotherapie

Links is voor de Cryo behandeling. Rechts is na de Cryo behandeling. Dit is het resultaat van slechts één behandeling! 

Ben jij nieuwsgierig naar het resultaat van Cryotherapie of AMS bindweefselmassage? Boek dan een proefbehandeling. Een proefbehandeling van de Cryo is €50 i.p.v. €100. Een proefbehandeling van AMS is €25 i.p.v. €39,95. Twijfel je tussen Cryotherapie of AMS? Vraag dan om persoonlijk advies via onderstaand formulier.