Bodyfashion | Nieuw! Hydrodermabrasie
17415
page-template-default,page,page-id-17415,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nieuw! Hydrodermabrasie

Hydro Dermabrasie Compact

De Hydro Dermabrasie Compact behandeling geeft jouw huid een prachtige glow! De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen en oude make-up resten weg. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. De Hydro Dermabrasie Compact is de perfecte voorbereiding voor de zomer!

Boek nu de Hydro Dermabrasie Compact voor €59,95 i.p.v €69,95.

* Deze actie is alleen in de maanden april en mei geldig

Hydro Dermabrasie Deluxe

De Hydro Dermabrasie Deluxe is een behandeling gericht op de huidverbetering. Met het unieke apparaat worden alle oude huidcellen en make-up resten verwijderd. Door middel van zuurstof wordt er een serum in de diepere huidlagen gesluisd, die aan al jouw tekorten voldoet. Met verschillende elementen zoals de Ultrasound, High Frequentie en de Cold/Hot Hamer worden alle actieve bestanddelen in de huid geseald, waardoor jouw huid er weer prachtig en stralend uitziet! De werkingen van de actieve bestanddelen houden geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat!

Boek nu de Hydro Dermabrasie Deluxe voor €99,95 i.p.v €119,95.

* Deze actie is alleen in de maanden april en mei geldig

Meld je hier aan voor de introductiebehandeling!

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Hydro Dermabrasie Compact of Hydro Dermabrasie Deluxe

Ik ga akkoord met het privacy beleid van body-fashion.nl