Kirsten van der Velde | Actie! Kuurmaanden
18741
page-template-default,page,page-id-18741,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Actie! Kuurmaanden

Oktober en november: kuurmaanden bij Kirsten van der Velde!

 

Oktober en november zijn de kuurmaanden bij Kirsten van der Velde! Tijdens deze maanden kan je profiteren van prachtige kuren met veel voordeel. Inschrijven voor één van de onderstaande kuren kan tot 30 september 2022. Wees er snel bij, want vol is vol!

 

Schrijf jij je in voor één van de kuren? Dan krijg je 3x de collageenlamp cadeau ter waarde van €104! Dankzij de innovatieve lichttechnologie van de Beauty Angel collageenlamp wordt de huid een nieuw leven ingeblazen. Rimpels worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Klik hier voor meer informatie over de collageenlamp!

 

Via het contactformulier kan je je inschrijven voor één van de onderstaande formulieren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van de behandelingen.

  SkinPen

  De huid in de diepte vernieuwen: dit kan door middel van medische microneedling met de SkinPen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld! Het is tevens het enige FDA goedgekeurde systeem voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid, door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische microneedling behandelingen!

  Klik hier voor meer informatie over de SkinPen!

  De SkinPen behandeling moet om de vier weken plaatsvinden.

  3x SkinPen voor €525

  Microdermabrasie

  Microdermabrasie wordt beschouwd als een geavanceerde methode voor het mechanisch afschilveren van de opperhuid en is noodzakelijk voor het wegwerken van dode huidcellen. Als de huid het natuurlijke proces doorloopt, wordt deze gemiddeld iedere 28 dagen vernieuwd. Door middel van microdermabrasie is dat proces eerder voltooid. Door mechanisch afschilfering wordt de huid gestimuleerd tot productie van verse nieuwe huidcellen. Dat betekent een gezondere, zachtere, gladdere, frissere en gehydrateerde huid!

  Klik hier voor meer informatie over de microdermabrasie!

  De microdermabrasie kuur moet binnen drie weken plaatsvinden.

   

  3x microdermabrasie voor €185

  Bindweefselmassage

  Door bindweefselmassage worden er verklevingen losgemaakt, afvalstoffen afgevoerd en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Dit doen we met stevige knijp- en rol technieken. Bindweefselmassage heeft ook een gunstig effect op fibroblasten en mastcellen. Fibroblasten zorgen voor bersteviging van de huid door het produceren van collageen en elastinevezels. De mastcellen maken hyaluronzuur aan: dit zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt. Het gezicht ziet er daardoor ‘voller’ en steviger uit.

  Klik hier voor meer informatie over bindweefselmassages!

  De bindweefselmassage kuur moet binnen vier weken plaatsvinden.

   

  4x bindweefselmassage voor €215