Bodyfashion | Kuren
15871
page-template-default,page,page-id-15871,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kuren

COLLAGEENLAMP KUUR
Deze nieuwe lichttechnologie is een innovatieve licht- en wellnessbehandeling, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging/verbetering vervult. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid!

Kuur 5x voor €157 | 2 keer per week

 

Prijs losse behandeling 34,95

BINDWEEFSEL KUUR
De huid zal opnieuw opleven. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.

Kuur 3x voor €188 | 1 keer per week

Prijs losse behandeling €75,00

FILORGA KUUR
De medische peeling van Filorga verwijdert op een veilige manier de dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De peeling vermindert pigmentvlekken en fijne lijntjes, verfijnt de poriënstructuur en geeft de huid een prachtige glans! De behandeling wordt ook wel de ‘lunchtime peel’ genoemd, want het mooie resultaat is direct zichtbaar.

Kuur 3x voor €188 | 1 keer in 10 dagen

Prijs losse behandeling €75,00

MICRODERMABRASIE
Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. De microdermabrasie methode is zacht, geleidelijk, pijnloos en zonder risico en zorgt voor een mooiere, jongere en gezondere huid. Tijdens de microdermabrasie gezichtsbehandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van een vacuüm zuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen “zandstralen” zo steeds een klein laagje van de opperhuid af waardoor de huid er egaler uit gaat zien en de huid aan het werk wordt gezet om zich te vernieuwen

Kuur 3x voor €129,95 

Tip! Kuur 3x Beauty Angel extra voor €75,00 ext

MESO KUUR
NO NEEDLE MESO geen naalden geen prikjes! Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen (vitaminen, mineralen, COLLAGEEN & HYALURONZUUR rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen. Hierdoor ontstaat een zich vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering vam de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van PİGMENTVLEKKEN, LİTTEKENWEEFSEL, ACNE & COUPEROSE! De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter & egaler!
De voordelen:
•Snel zichtbare resultaten
•Effectieve, aangename en langdurige actie
•Geen naalden, geen pijnlijke steken
•Geen bijwerkingen

Kuur 3x voor €125 

Tip! Kuur 3x Beauty Angel extra voor €75,00 extra