Bodyfashion | Warme wellness weken
15833
page-template-default,page,page-id-15833,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Warme wellness weken

HAPPINESS BEHANDELING

Happiness gezichtsbehandeling met warme edelstenen van calciet. Een heerlijke gezichtsbehandeling uitgevoerd met warme edelstenen van calciet en de geuren mandarijn sinaasappel en vanille. Zelfs je huid gaat er van glimlachen.          

€89,95

CANDLELIGHT MASSAGE

De massagekaars is gemaakt op basis van sojawas Uitstekend geschikt om jouw huid te voeden, te herstellen en te beschermen. De kaars staat bij binnenkomst te branden waardoor de soja  vloeibaar wordt. De soja is lekker warm en  met de warme, gesmolten wax wordt je  huid gemasseerd. Je voelt hierdoor een heerlijke warme sensatie met dieptewerking, die wordt benadrukt met bepaalde massage technieken.          

 

Lichaamsmassage incl massage van gezicht en decolleté €89,95

 

Rug, schouder en nekmassage €39,95

HONINGMASSAGE

Honing massage heerlijk wegdromen onder het genot van vloeibaar goud. In deze massage word, naast de normale massage technieken gebruik gemaakt van de kleefkracht van de honing. Honingmassage werkt als een natuurlijke peeling en verzorgt verzacht en verstevigd de huid.

 

Lichaamsmassage met warme honing incl massage van gezicht en decolleté  €89,95

 

Rug, schouder en nekmassage met warme honing €39,95