Bodyfashion | Huidverbetering
15716
page-template-default,page,page-id-15716,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Huidverbetering

VIP collageen & bindweefselmassage 

De huid zal opnieuw opleven. De combinatie van de ELT collageenlamp en een bindweefselmassage is perfect tegen huidveroudering.

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Micro Skin Polish (MSP) 

Als u een echt stralende huid wilt hebben en de best verkrijgbare behandeling wilt ondergaan, maakt u dan gebruik van de MedCos MicroSkinPolish! De MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Er worden uitzonderlijke en niet te evenaren resultaten behaald op het gebied van huidverbetering. Rimpels, grove poriën, acnélittekens, een verouderde of verslapte huid en zelfs striae behoren vanaf nu tot het verleden!

Meso therapie

NO NEEDLE MESO geen naalden geen prikjes! Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen (vitaminen, mineralen, COLLAGEEN & HYALURONZUUR rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleren; dit gebeurd door middel van electroporatie! Hierdoor ontstaat een zich vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering vam de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van PİGMENTVLEKKEN, LİTTEKENWEEFSEL, ACNE & COUPEROSE! De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter & egaler! Geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden 👌🏻Naaldloze mesotherapie voor een zichtbare verbetering van huidveroudering, huidverslapping en vochttekort.
De voordelen: •Snel zichtbare resultaten
•Effectieve, aangename en langdurige actie
•Geen naalden, geen pijnlijke steken
•Geen bijwerkingen

Beauty Angel ELT

Deze nieuwe lichttechnologie is een innovatieve licht- en wellnessbehandeling, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging/verbetering vervult. Het is gebaseerd op het stimuleren van de fibroblasten tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. De collageenlampen gebruiken zichtbaar roodlicht met een golflengte van 570 tot 860 nanometer. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Omdat het gebruik ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt kunnen cosmetische producten bijzonder effectief werken. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid!