Bodyfashion | Wax
18264
page-template-default,page,page-id-18264,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Wax

De lycon waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de wax onweerstaanbaar ruikt. De waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm.

Ongewenste haartjes bij o.a. de intieme delen, gezicht, oksels, armen, benen, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename ervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.