Bodyfashion | Gentleman treatments
18258
page-template-default,page,page-id-18258,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Gentleman treatments

De huid van de gemiddelde man is tot wel 25% dikker dan die van de gemiddelde vrouw. Ook de pH-waarde van de huid ligt bij mannen vaak hoger. Dankzij testosteron heeft de man ook nog een hogere talgproductie en dus een vettere huid. Dit kan voor ingegroeide haartjes en onzuiverheden zorgen. Mannen kunnen last krijgen van pigmentvlekjes, rimpels en gevoeligheid. Dus voor iedere man die denkt dat een schoonheidsbehandeling alleen voor vrouwen bedoeld is, die heeft het mis!

 

Als afspraak bij de tandarts

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer mannen die aandacht besteden aan hun uiterlijk en ik geef ze groot gelijk. Voor iedere man die nieuw is in dit concept zal ik het makkelijker maken. Je kunt een “gentlemen treatment” vergelijken met een afspraak bij de tandarts. Eens in de zoveel tijd laat je je huid (tanden) checken, schoonmaken en verzorgen en dan hoef je thuis alleen nog te onderhouden (net als je tanden poetsen). Dus, zo gek is het helemaal niet!

 

Introductiebehandeling

Voor alle mannen die voor het eerst een specialiste bezoeken is er de “man in the mirror” treatment.  “Man in the mirror” is een korte introductiebehandeling voor het gezicht en bestaat uit het diep reinigen en verzorgen van de huid. Vooraf wordt er een intakegesprek gehouden om erachter te komen hoe we samen jouw huid kunnen optimaliseren.

 

Uitgebreide reiniging

Voor de echt rotten onder ons is er de uitgebreide “Superman” treatment. In deze behandeling wordt de huid uitgebreid gereinigd. Daarna worden de overtollige haren van het gezicht verwijderd en ook alle onzuiverheden. Tijdens het masker word je verwend met een heerlijke hoofdhuidmassage of hand massage. Aan het einde wordt je gezicht verzorgd met een goeie crème.

 

Voor de rug of borst

“Never look back” is een speciale treatment voor de rug of borst. Sommige mannen hebben vervelende ontstekingen of irritante ingegroeide haren op de rug en/of borst. Bij deze treatment wordt de huid goed gereinigd en verzorgd zodat deze weer mooi egaal en glad wordt.

Gentleman treatment