Bodyfashion | Peelings
17309
page-template-default,page,page-id-17309,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Peelings

Microdermabrasie

Microdermabrasie wordt beschouwd als een geavanceerde methode voor het mechanisch afschilferen van de opperhuid en is noodzakelijk voor het wegwerken van dode huidcellen. Als de huid het natuurlijke proces doorloopt wordt deze gemiddeld iedere 28 dagen vernieuwd. Door middel van Microdermabrasie is dat proces eerder voltooid. Door mechanische afschilfering wordt de huid gestimuleerd tot productie van verse nieuwe huidcellen, dat betekent voor de huid een duidelijk gezondere uitstraling.

Het resultaat bij alle vormen van microdermabrasie:
• Vermoeidheid in de huid verdwijnt direct
• Make-up blijft langer en mooier zitten
• Droogterimpeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Al na één behandeling zal je de resultaten zien. De huid voelt zacht, fris, glad en gehydrateerd aan!

Microdermabrasie is geschikt voor veel huidtypen en kan worden toegepast bij:

• Acné
• Littekens (van acné of een operatie)
• Grove poriën
• Huidoneffenheden
• Een vale en slecht doorbloede huid (bijvoorbeeld rokershuid)
• Een vette huid met meeëters
• Een droge ruwe huid
• Een rijpe verslapte huid
• Voor het vervagen van fijne lijntjes en rimpels
• Pigmentvlekjes (bv. een zwangerschapsmasker)
• Het egaliseren van de huidstructuur en -kleur
Diamant

De Diamant Dermabrasie geeft je onmiddellijk een zachte, gladde en jongere huid. Het is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes die zacht de huid polijsten. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijdert door de dermabrasie, waardoor er een nieuwe ,gladde gezonde huid tevoorschijn komt.

Kristal

Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt een  fijne straal microkristallen door middel van een vacuümzuigkracht langs de huid  gezogen. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid  af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de  vacuümpomp, van de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden  gezogen, en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is  microdermabrasie een doseerbare en controleerbare  behandeling..

Medische Peeling Filorga

Medische peeling die op een veilige en verantwoorde manier uw huid verfijnt, fijne lijntjes vermindert, glans geeft en het pigment verheldert en vermindert. De Filorga-peeling wordt ook wel “lunchpeeling” genoemd omdat je deze peeling tussen jouw werkzaamheden door kan ondergaan.

Voor iedereen met huidproblemen. Dit kan zijn huidonregelmatigheden, acné, grove huidstructuur, littekentjes, huidverkleuringen, huidveroudering, een droge of vochtarme huid. Ook voor iedereen die graag een frisse uitstraling wil door middel van een effectieve huidvernieuwingsbehandeling.

Er zijn 3 verschillende peelings met ieder een eigen werking.
20% Light peel: voor de gevoelige en acné-huid.
50% Time peel: voor de fijne lijntjes en versteviging.
50% Bright peel: voor pigmentvlekken en glans.

De behandeling geeft het mooiste resultaat in kuurverband, maar kan ook eenvoudig geïntegreerd worden in een gezichtsbehandeling.

Hydro Dermabrasie

De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat waarmee alle oude huidcellen en make-up resten worden verwijderd. Door middel van zuurstof wordt er een serum in de diepere huidlagen gesluisd, die aan al jouw tekorten voldoet. Met verschillende elementen zoals de Ultrasound, High Frequentie en de Cold/Hot Hamer worden alle actieve bestanddelen in de huid geseald, waardoor jouw huid er weer prachtig en stralend uitziet. De werkingen van de actieve bestanddelen houden geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Intakegesprek

Wil je weten welke vorm van peeling voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op voor een gratis intake gesprek!

Ben je benieuwd naar de prijzen van de behandelingen? Neem dan een kijkje op de prijslijst.