Bodyfashion | Ons team
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Maak kennis met ons team

The only way to do great work | is to love what you do

KIRSTEN VAN DER VELDE

Laten we u eerst even voorstellen aan Kirsten van der Velde, het geheim achter Bodyfashion. Op 23 maart 1985 is zij Bodyfashion gestart en met succes. In 2001 werd Bodyfashion als schoonheidssalon van het jaar verkozen. Deze naam heeft zij altijd eer gedaan door haar altijd in te zetten voor haar klanten. Samen met een team van schoonheidsspecialistes zorgt zij ervoor dat iedereen in de watten gelegd wordt.

ILSE BOOS

Dit is onze lieve Ilse Boos. Samen met Kirsten is Ilse onze anti-aging specialist. Ze overtreft zichzelf constant door geregeld trainingen te volgen en zo is ze altijd up-to-date met de laatste technieken tegen huidveroudering. Ilse is met cumlaude geslaagd voor haar bindweefselmassage training!

LYNN VAN STRALENDORFF

Dit is onze spring in het veld Lynn van Stralendorff. Na haar stageperiode bij Bodyfashion mogen we Lynn ook met trots welkom heten als onze collega. Naast haar twee jaar ervaring als schoonheiddspecialiste bij Bodyfashion, heeft zij ook nog eens bergen ervaring als kapster. Lynn heeft zowel haar diploma voor schoonheidsspecialiste, kapster als visagiste!

JOELLE PATER

Hoi! Ik ben Joelle, 19 jaar en net fris uit de schoolbanken.
Ik werk altijd vol passie en plezier, door steeds trainingen en cursussen te volgen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Met mijn enthousiasme en kennis vind ik het leuk om u een persoonlijk advies te geven.
Verder zorg ik voor het ultieme relax in deze gehaaste wereld 😉
Ik zie u graag bij Body-fashion!

JOYCE TAKENS

Joyce Takens zet zichzelf al jaren in voor Bodyfashion. Met haar rustige persoonlijkheid en heerlijke massages zorgt ze ervoor dat u echt even helemaal ontspant, genieten staat op nummer 1! Joyce is daarnaast onze lieve gastvrouw en zorgt dat u niks te kort komt tijdens een bezoekje aan Bodyfashion. Kopje koffie, thee?

MIRANDA STOFFELS

Miranda Stoffels, misschien al wel een bekend gezicht voor u. Miranda heeft in het verleden namelijk heel lang voor Bodyfashion gewerkt als schoonheidsspecialiste maar nu is ze terug als pedicure en heeft ze de pedicure salon naar een hoger level getild, is onwijs hygiënisch en gaat er voor de volle 100% voor. Haar passie en enthousiasme zorgen ervoor dat een pedicure behandeling niet alleen zinvol is maar ook onwijs gezellig.

KELLY ARIESEN

Dan zullen we je nu voorstellen aan het gezicht achter dit website en vrijwel alle andere marketinguitingen, Kelly Ariesen. Haar passie voor marketing, online media en grafisch design is met de jaren gegroeid. Met haar enthousiasme en kennis van de schoonheidswereld zijn wij blij met haar in ons team!

GHISLAINE KALFF

Voor geweldig prachtige nagels ben je bij Ghislaine op het juiste adres! Ze werkt onder andere met gellac dat wel 14 dagen prachtig blijft zitten. Je hebt er geen omkijken meer naar 🙂 Your nails are a way to speak your style without having to say a word. Let’s get some nail fashion!