Bodyfashion | NIEUW! DECLÉOR GREEN MANDARIN
17532
page-template-default,page,page-id-17532,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

NIEUW! DECLÉOR GREEN MANDARIN

Nacht baume

Een 100% natuurlijke nachtbalsem op basis van voedende bijen- en carnaubawas, gesmolten met een cocktail van essentiële oliën van citrusvruchten. Het geeft de huid ’s nachts een verzorgende energieboost! 

Oogcréme

Een anti-vermoeidheid, een verhelderende en anti-verouderings oogcréme, die de huid direct na het aanbrengen comfortabel en stralend achterlaat. Door Jasmin Absolute helpt de oogcrème rimpeltjes en een doffe huid gedurende de hele dag te verminderen.

Aromessence Serum

Een geconcentreerd dagelijks serum van 100% natuurlijke oorsprong, een mix van citrus essentiële oliën die professioneel geformuleerd zijn, om de gloed van de huid te doen herleven, de zichtbaarheid van fijne lijntjes te verminderen en de huid er jonger uit te laten zien. 

Sun kissed dagcréme

Een hybride dagcrème die de grens tussen make-up en huidverzorging overschrijdt. Het is een getinte dagcrème die de de eerste rimpeltjes gladstrijkt, de huid laat stralen en een onmiddellijk sunkissed effect geeft op alle huidtinten.