Bodyfashion | Lentefestival
17444
page-template-default,page,page-id-17444,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Lentefestival

Op 3, 4 en 5 april is het lentefestival bij Bodyfashion van 09:00 tot 17:00! Op deze dagen kun je kennismaken met onze nieuwe behandelingen tegen een gereduceerde prijs, opgemaakt worden door de MUA van Delilah en is er 15% korting op het hele assortiment.

INTRODUCTIEBEHANDELING GOLDEN GLOW MESO TREATMENT

De Golden Glow Meso Treatment wordt uitgevoerd met de Meso touch, een handig High Tech ‘stempeltje’. De minuscuul kleine naaldjes gaan 0,5 mm de huid in en laten daar een hoogwaardig serum achter, aangepast aan jouw huid.

 

De werkstoffen uit het serum gaan jehuidproblemen te lijf. De Golden Glow Meso Treatment is geschikt voor het hele gezicht, maar kan ook plaatselijk gedaan worden, denk aan oogcontour of pigmentvlekjes.

 

Tijdens het lentefestival op 3, 4 en 5 april kun je een introductiebehandeling boeken voor maar €59,95 i.p.v €99,95. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

15% KORTING OP HET HELE ASSORTIMENT

Op 3, 4 en 5 april krijg je 15% korting tijdens het lentefestival. Ook geldig op MyJewellery, Me&Mats, Decléor etc.

TIP! Wees er snel bij!

Maak nu een afspraak via 0318 528 836, kirstenvandervelde@gmail. com of stuur een WhatsApp naar 06 26489298 voor:

• Introductiebehandeling Hydro Dermabrasie

• Introductiebehandeling Golden Glow Meso Treatment

• Gratis opmaken en advies van de MUA van Delilah

INTRODUCTIEBEHANDELING HYDRO DERMABRASIE

Met ons nieuwste apparaat; de Hydro Dermabrasie wordt een diepgaande reiniging/ peeling gecombineerd met het voeden van de huid door geconcentreerde serums. De Hydro Dermabrasie is een uniek apparaat op het gebied van huidverbetering. Er worden verschillende technieken toegepast voor het beste resultaat.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze behandeling van €99,95? Tijdens het lente- festival op 3, 4 en 5 april kun je een introductiebehandeling boeken voor maar €59,95!

MAKE-UP ARTIST DELILAH

Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van make-up of heb jij vragen over hoe je bijvoorbeeld de perfecte eyeliner zet? Maak dan snel een afspraak! Je wordt vrijblijvend opgemaakt met een persoonlijk advies!

Bij aankoop van €50,- aan producten staat er een goodiebag voor je klaar!