Bodyfashion | Over Lizzy
18336
page-template-default,page,page-id-18336,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Over Lizzy

Over Lizzy

 

Mijn naam is Lizzy Segond von Banchet, geboren en opgegroeid in Veenendaal. Ik kom uit een groot creatief ondernemersgezin. Ik heb vier broers en zeven zussen. Ik ben de negende telg. Als Creative Fashion Designer heb ik veel diverse banen gehad, maar uiteindelijk heb ik voor mijn passie: het kappersvak, gekozen.

 

Na mijn kappersopleiding ben ik al direct vanuit de garage vrienden en kennissen gaan knippen en kleuren. Vervolgens veel praktijkervaring opgedaan in een echte salon, met veel plezier! Mijn werk zie ik als mijn hobby! Mensen mooi maken en laten stralen.

 

Als vegan haarstylist sta ik altijd voor je klaar om jouw wensen te laten vervullen. Dit doe ik met persoonlijk aandacht, goed advies, creativiteit en passie! Ik zorg voor een mooi kapsel wat bij je past of ik verwen je met een heerlijke ontspannende hoofdmassage. Zodat je de salon met een glimlach verlaat.

 

Dagelijks verdiep ik mij in nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot haartechniek en goede haarverzorgingsproducten.

 

Als vegan haarstylist vind ik de verzorging van het haar erg belangrijk. In de salon werk ik met producten die vrij zijn van chemicaliën en het betreft kwaliteitsproducten welke vegan en dierproef vrij.  Een complete lijn van verzorging en stylingsproducten die allemaal natuurlijke ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten zorgen voor een diepe verzorging van jouw haar.  Daarnaast zorgen de heerlijke geuren voor het perfecte relaxmoment!

 

Graag ontvang ik je en behandel ik je met natuurlijke producten met een geweldige boodschap van optimisme, vertrouwen en lef.

 

Wees welkom in de salon en laat mij je helpen, ik wil je laten stralen zoals je nog nooit hebt gestraald!