Bodyfashion | Derma Oxy
17152
page-template-default,page,page-id-17152,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Derma Oxy

Zuurstof!

 

Zuurstof is essentieel, zeker voor de huid! Dit komt omdat invloeden vanuit ons milieu jouw huid uit balans brengen, huidirritaties kunnen veroorzaken en huidveroudering versnellen.

 

Juist daarom wordt er in onze behandeling met een medisch zuurstofapparaat gewerkt. Waarbij 97,4% zuivere zuurstof onder druk in de huid wordt gebracht.

 

Stofwisselingsprocessen verbeteren, roodheden verminderen en alle ingrediënten van je huidverzorgingsproducten kunnen zo nog dieper je huid binnendringen.

 

Je gaat meer stralen en de huid ziet er direct voller uit! Wil jij kennis maken met de Derma Oxy voor €39,95 i.p.v €79,95? Meld je dan nu aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Betaal voor een introductiebehandeling €39,95
Introductiebehandeling

Meld je hier aan voor een introductiebehandeling. De introductiebehandeling is een verkorte versie van de Derma Oxy behandeling en duurt 25 minuten voor €39,95

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Ik ga akkoord met het privacy beleid van body-fashion.nl